Als scouting groep willen wij graag leuke activiteiten aanbieden, maar toch zo goedkoop mogelijk blijven zodat we die aan ieder kind kunnen aanbieden!

Financiële steun kunnen we daarom altijd gebruiken.

Vrijwilliger worden

Kijk maar eens bij vacatures.

Acties

Wij organiseren ieder jaar acties met de hele groep (voorbeelden zijn vogelvoeractie, speelgoedactie en eendjesrace). Ook de speltakken halen geld op met acties, zoals de scoutingloterij en de verhuur van onze klimwand.

Doneren

U kunt direct doneren via iDeal. Doneer 5 euro. Doneer 10 euro. Doneer 25 euro. Doneer 50 euro.

Gratis sponsoren!

Hoe werkt gratis sponsoren?

Wij zijn aangesloten bij Sponsorkliks, waardoor wij meedelen in de commissie van webwinkels. Als u voordat u online iets gaat bestellen (of dat nu een pizza of een spijkerbroek is) onze website bezoekt en via de button Sponsorkliks naar de webwinkel gaat, betaalt u precies hetzelfde als altijd.

Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.nl wordt gedaan en 75% van deze commissie wordt op onze bankrekening gestort! 

SponsorKliks: Hoe Werkt Het

Met SponsorKliks kunt u nu dus zelf een financiële bijdrage leveren aan onze vereniging, zonder dat het u een cent extra kost! Begin meteen en klik hieronder op een webwinkel om te bestellen.

facebook NASGRegio Zuid-Oost BrabantLJU logo Horizontaal Hout CMYK“SponsorKliks,