Hallo allemaal en welkom op de pagina van de welpen!

groepsfoto site

 

De welpen bestaan uit een groep kinderen in de leeftijd van 7 tot en met 10 jaar. We draaien elke zaterdagmiddag van 14.00 uur tot 17.00 uur.We draaien in het thema van het Jungle Book geschreven door Rudyard Kipling. Samen met de leiding, die allemaal junglenamen hebben, beleven de welpen elke week weer toffe avonturen.

En wat doen we dan precies?

We ondernemen elke week iets anders, waarbij we niet bang zijn om vies te worden! Soms gaan we lekker naar het bos om hutten te bouwen, een tocht te lopen of spellen te spelen. Een andere keer blijven we op de blokhut om te knopen of om een kampvuur te maken.

kampfoto site Kamperen

 Een paar keer per jaar hebben we een weekend. De ene keer blijven we slapen op de blokhut. Een andere  keer slapen we zelfs in tenten. In de zomervakantie gaan we met de welpen een week op kamp in een  andere blokhut. Op deze kampen beleven we altijd spannende avonturen, zoals het behalen van een  ridderdiploma of het oplossen van het raadsel van een trollenkoning.

Komen kijken?

Lijkt je dit wel iets? Wil je eens een keer komen kijken? Dat vinden wij hartstikke leuk! Stuur dan even een mailtje naar of bel met Sabina Egelmeers (Raksha) 06-16952542. Je kunt ook klikken op de link ‘komen kijken’ in het menu.

facebook NASGRegio Zuid-Oost BrabantLJU logo Horizontaal Hout CMYK“SponsorKliks,